Butterfly adogatógép

Butterfly adogatógépek


A Butterfly aszatlitenisz adogató gépek minden kétséget kizáróan a prémium kategóriát testesítik meg, akármelyik modellről is legyen szó. Tervezésüknél és gyártásuknál egyértelműen elsődleges szempont a professzionális felhasználók által támasztott igényeknek való megfelelés. Tudásuk, tartósságuk kiemeli a Butterfly adogató gépeket versenytársaik közül, és innovatív technológiájuk rendkívüli felhasználói élményt ígér.

Butterfly adogatógép – rövid történeti kitekintés

A Butterfly asztalitenisz adogatógépek -köszönhetően az Amicus modell családnak- az elmúlt húsz évben mindig egyet jelentettek a minőséggel, tartóssággal, innovatív technológiával. A versenytársak között teljesen egyedinek számító, három kilövőfejes labdakilövési technológia a funkciók, gyakorlatok és beállítási lehetőségek gyakorlatilag végtelen variációját jelenti a mai napig. A Butterfly adogatógépek hagyományosan mindig három teljesítmény szintet tartalmazó korábbi sorozatai -az Amicus 1000, 2000, 3000, valamint az ezt követő Amicus Basic, Advance, és Professional- mind nélkülözhetetlen elemei voltak a profi edzésmunkának és rendkívül sokat tudtak hozzáadni az edzések hatékonyságához. A felhasználói tapasztalatok azt mutatják, hogy bár némi gondozást és törődést igényeltek, de megfelelő kezekben gyakorlatilag elnyűhetetlenek voltak.

A nemrégiben megjelent új Butterfly adogatógép modellsorozat -Amicus Start, Amicus Expert, és Amicus Prime- tovább emelték a tétet. Megjelent a vezeték nélküli technológia is, és a rendkívül kompakt méretnek, illetve a hordozható, táskába csomagolható megoldásnak köszönhetően egyre többen választják a Butterfly asztalitenisz adogatógépeit otthoni felhasználásra is.


Butterfly adogatógépek alkotórészei

A Butterfly adogató gépeken – melyekből 3 felszereltségi szint létezik – a világújdonságnak számító három korongos kilövőfejnek köszönhetően az érkező labdák és a játék szinte összes paramétere előre beállítható, és ennek eredményeképpen alkalmasak szinte bármely valós játék- illetve edzés szituáció tökéletes szimulálására. A kilövő korongok, szívós, tartós habanyagból készülnek és speciális kopásgátló bevonattal is rendelkeznek, így a szerkezet rendkívül tartós. A Butterfly adogató gépek bármilyen gyártmányú pingponglabdával működtethetők – az optimális mennyiség körülbelül 200 db - de nagyon fontos, hogy a labdaméret „40+” legyen. Használatbavétel előtt feltétlenül ajánlott a pingpong labdák portól történő megtisztítása, ami egyszerű vizes öblítéssel megoldható, és ezzel megakadályozható a kilővőfejek koszolódása és tapadásvesztése.A vezérlő egység minden esetben a játékos oldalán található, a Prime által kínált vezeték nélküli technológia esetén természetesen a vezérlő panel szerepét betöltő tablet, vagy telefon a hatótávon belül bárhol elhelyezhető.

Mindhárom fajta A Butterfly adogató gép tartozéka a visszaütött labdák gyűjtésére és a kilövőfejhez történő továbbítására szolgáló háló, mely csupán néhány mozdulattal széthajtható, és az asztalhoz erősíthető. Funkcióját tekintve rendkívül hasznos, hiszen lehetővé teszi a folyamatos gyakorlást akár hosszú időn keresztül, megszakítás nélkül.

Butterfly adogatógép modellek


Butterfly adogatógép felállítása, leszereléseA Butterfly adogatógép óriási előnye, hogy pillanatok alatt leszerelhető, táskányi méretűre összecsukható, majd szükség esetén más helyszínen megint csupán néhány perc alatt egyszerűen felállítható. A géphez kínált hordozó táska – melyet a legtöbb helyen külön kell megvásárolni, de pillanatyilag itt alapáron választható az adogatógépek mellé – hasznos kiegészítő azoknak, akik időről időre más helyen szeretnék munkára fogni a fáradhatatlan pingpong robotot.